Hipokrat: "Hrana je lek, lek je hrana."

Share

Osteonorm Osteonorm čaj

Osteonorm čaj - Za bolju funkciju kostno-zglobnog sistema

985 din.

Opis:

OSTEONORM fitokompleks je stvoren po staroaltajskom receptu za kostobolju. Recept je zapisao početkom 19. veka sveštenik, otac Makarije, budući vladika i svetitelj Rusije.

U surovim uslovima Altaja i Sibira problemi koštano-zglobnog sistema, poput artritisa, predstavljaju čest zdravstveni problem, kao i okoštavanje, nagomilavanje soli i sl.

Mešavina biljaka ovog proizvoda blagotvorno deluje na koštano-zglobni sistem.

Sastav:

Fitokompleks OSTEONORM

  • Barski petolist,
  • Medveđe grožđe,
  • Cvet kamilice.

Barski petolist ima izraženo antiupalno delovanje, i značajno smanjuje bolove u zglobovima. Drugi naziv biljke je ruski ženšen. Barski petolist istražuje u onkološkom centru Ruske akademije nauka sa ciljem da se dokaže ne samo njegovo antireumatsko, već i antikancerogeno delovanje. Inače, barski petolist je izuzetno sredstvo u tretmanu artritisa, artroze, gihta, okoštavanja. Preporučuje se za korišćenje kao prirodno simptomatsko sredstvo kod onkoloških bolesnika (umiruje bolove). Veoma je nežan biostimulans (za razliku od kineskog žen-šena), nema kontraindikacija i neželjenih propratnih efekata.

Medveđe grožđe je poznato prirodno sredstvo za poboljšavanje lučenja mokraće i uspostavljanje ravnoteže soli i vode u organizmu. Kod duže vremenske upotrebe značajno pomaže u rešavanju problema okoštavanja i gihta.

Kamilica je prirodan spazmolitik - otklanja grčeve i bolne simptome u koštano-zglobnom sistemu, poboljšava ukus mešavine, a zajedno sa ostalim komponentama deluje i kao antiupalno sredstvo.

Primena:

Jedan briket preliti šoljom vrele vode i ostaviti da odstoji najmanje 10 minuta.

Piti 1-2 šolje čaja dnevno u zavisnosti od individualnih potreba, nezavisno od unošenja hrane.

Čaj se može kombinovati sa lekovima koje je prepisao lekar.

Kod svih problema koštano – zglobnog sistema, Ppeporučuje se uporedna upotreba Apitoks masti.
Način plaćanja
Za kupovine na ovom sajtu, roba se šalje brzom poštom i plaća prilikom preuzimanja.
Kontakt
Telefoni: +381 64 4767949 Email: stop@hranalek.com 2016-2021 © Hranalek